Body Stress Release

In deze drukke tijd staan we allemaal dagelijks bloot aan verschillende vormen van stress. Wanneer het lichaam de op zich afkomende spanninng niet meer kan verwerken, reageert het door de spieren aan te spannen in een poging het lichaam te beschermen.
Deze vastgezette spieren kunnen uiteindelijk een verstoring in het zenuwstelsel veroorzaken. De communicatie van en naar de hersenen verloopt dan niet meer optimaal. Vastgezette spierspanning verlaagt de efficiëntie van het lichaam. Het herstelt minder snel van mentale belasting, fysieke inspanningen en ziekte. Beetje bij beetje raakt u zo steeds verder verwijderd van een optimale gezondheid. 

Body Stress Release helpt het lichaam deze vastgezette spierspanning los te laten. Het loslaten is een proces en kan tijd vragen. BSR wordt daarom standaard opgestart met 3 behandelingen. De noodzaak voor vervolgbehandelingen en de frequentie daarvan is per individu verschillend. Is de stress recent ontstaan (door bijvoorbeeld een ongeluk) dan zal het proces van loslaten vrij snel plaatsvinden.
Wanneer body stress echter gedurende langere tijd aanwezig is (mogelijk al jaren) dan zullen hoogstwaarschijnlijk meerdere behandelingen nodig zijn. De spieren zullen zich laag voor laag gaan ontspannen, net zolang tot zij weer hun normale, natuurlijke veerkracht terug hebben gekregen.
​De kwaliteit van het leven van iedereen kan worden vergroot door zich van tijd tot tijd vrij te laten maken van opgebouwde spierspanning.
Gun jezelf dit kado!
Investering: 60 euro per consult (incl. 21% BTW)

"Al jaren succesvol door Mariëtte behandeld met BSR voor MS en Hernia klachten. Ik ben voorzichtig met therapieën, dit is wat werkt voor stabiliteit, soepelheid en tegen pijnklachten. Het houdt me letterlijk op de been." 

Mariëtte Frits
Maystraat 22
2593 VW Den Haag
Openingstijden:
Woensdag: 13h - 18h
Donderdag: 13h - 18h
Vrijdag: 13h - 17h
Voor contact stuur een appje naar 06 - 30 37 13 36
Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.
KvK: 09212023
BTW-id: NL001920190B77

WHAT PEOPLE SAY

Ester 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now