Wandel Coaching

 
Wandelen maakt je hoofd leeg en helder. Terwijl de wind door je haren waait, de zon of regen je gezicht streelt, lopen we samen over het strand of door de duinen. Praten gaat makkelijker onder het lopen. We gebruiken de natuur als inspiratie.
Inzichten komen als vanzelf, opgevolgd door een praktisch stappenplan.
Er ligt een enorme kracht en wijsheid verborgen in jou, in mij, in iedereen. Soms kun je er alleen even niet bij. Samen vinden we de weg terug naar jouw eigen wijsheid. Door te wandelen, stil te zijn, te voelen en te luisteren. Ik bied een bedding voor wat je ook maar kwijt wilt. Niks is te gek.
In 2011 zag ik de indrukwekkende documentaire Kumaré van Vikram Gandhi. Hij maakte deze documentaire over zichzelf. Hij deed zich voor als een bekende guru uit India; zijn Indiase afkomst maakte hem heel geloofwaardig. Hij liet zijn baard staan, verzon wat yoga houdingen, flanste wat mantra's in elkaar en binnen de kortste keren had hij trouwe volgelingen. Hij blijft hen gedurende de hele film vertellen dat hij niet hun guru is maar dat ze de wijsheid in zichzelf moeten zoeken.
 
Na ongeveer een jaar scheert hij zijn baard af en onthult hij wie hij werkelijk is. Zijn volgelingen reageren verschillend; sommigen kunnen hem niet geloven en zijn boos, eisen een uitleg. Anderen willen niks meer met hem te maken hebben en lopen weg.... een paar herkennen zijn boodschap: de wijsheid ligt niet in Kumaré, de Guru, maar in zichzelf; zij kunnen hartelijk lachen en bedanken hem voor deze prachtige les.
​​
Als je wilt sluiten we de wandeling samen af met een duik in zee, ja het hele jaar door! :)
Investering: 90,- per uur (inclusief 21% BTW)

"Al jaren succesvol door Mariëtte behandeld met BSR voor MS en Hernia klachten. Ik ben voorzichtig met therapieën, dit is wat werkt voor stabiliteit, soepelheid en tegen pijnklachten. Het houdt me letterlijk op de been." 

Mariëtte Frits
Maystraat 22
2593 VW Den Haag
Openingstijden:
Woensdag: 13h - 18h
Donderdag: 13h - 18h
Vrijdag: 13h - 17h
Voor contact stuur een appje naar 06 - 30 37 13 36
Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.
KvK: 09212023
BTW-id: NL001920190B77

WHAT PEOPLE SAY

Ester 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now